Bemiddeling bij de aankoop van kunst voor in de tuin en openbare ruimte

Werkwijze

De keuze voor een kunstwerk is zeer persoonlijk en iedere situatie is weer uniek. Dat kunt u ook verwachten van mijn benadering.

Kunst in de tuin, uw woning of bedrijfspand
Tijdens een vrijblijvend, oriënterend gesprek wil ik duidelijk krijgen welk kunstwerk het meest bij u en uw wensen zou passen. 
Om u een idee te geven van de mogelijkheden die er zijn laat ik u tijdens mijn bezoek, digitaal, een uitgebreide selectie kunstwerken zien.
Heb ik u enthousiast gemaakt en geeft u mij opdracht? Dan start ik mijn zoektocht waarvoor een starttarief geldt.
Heeft u geen keuze kunnen maken uit de door mij geselecteerde kunstwerken, maar spreekt het werk van een bepaalde kunstenaar u wel aan? In overleg met de kunstenaar is er dan ook de mogelijkheid een kunstwerk in opdracht te laten maken.
Buro voor Buitenkunst blijft, tot en met het moment van plaatsing van het kunstwerk, de contactpersoon voor alle partijen. 

Kunst in uw interieur
Wilt u de sfeer van uw tuin en uw woning bij elkaar laten aansluiten? Kunst kan daar een belangrijke rol bij spelen. 
Met mijn grote netwerk van kunstenaars en gerenommeerde galeries zijn alle kunstvormen mogelijk, zowel voor de buiten- als binnenruimte.
Bent u voor uw kunstcollectie op zoek naar het werk van een specifieke kunstenaar? Ook deze zorg kan Buro voor Buitenkunst op zich nemen.

Kunstvoorstel
In opdracht van tuin- en interieurarchitecten verzorg ik ook kunstvoorstellen. Deze voorstellen worden, samen met het ontwerp, aan hun opdrachtgever voorgelegd. Op deze manier is meteen inzichtelijk hoe men de ruimte, die in het ontwerp is open gehouden, met kunst zou kunnen invullen.