Bemiddeling bij de aankoop van kunst voor in de tuin en openbare ruimte

Over Buro voor Buitenkunst 

Mijn naam is Marja Koomen. Met Buro voor Buitenkunst adviseer en bemiddel ik bij de aankoop van kunstobjecten voor in de tuin en het interieur. De zoektocht naar een passend kunstwerk vraagt veel tijd en kennis.
Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers kan ik deze zorg uit handen nemen.
 

Passie voor kunst

Sinds mijn jeugd heb ik een grote interesse voor alle vormen van beeldende kunst. Zowel binnen- als buiten Europa heb ik musea, tentoonstellingen, galeries en beeldentuinen bezocht. Mijn ervaring is dat kunst verrassend en ontroerend, maar ook overweldigend kan zijn. Tijdens mijn zoektochten voor Buro voor Buitenkunst is mijn enthousiasme voor kunst nog groter geworden.
 

Netwerk

Inmiddels heb ik een uitgebreid netwerk van beeldend kunstenaars en galeries opgebouwd, waarbinnen alle kunstvormen ruimschoots vertegenwoordigd zijn. Mijn contacten met de kunstenaars en hun werk geven mij steeds weer nieuwe inzichten in wat mogelijk is. Als onafhankelijk adviseur sta ik volledig in dienst van mijn cliënten. Ik opereer alleen in uw belang en ben volstrekt neutraal.
 
Bent u op zoek naar een uniek kunstwerk voor in uw tuin, uw interieur of bedrijf? Neem dan contact op met Buro voor Buitenkunst.